Om oss

Windheart´s kennel

Jag som står bakom Windheart´s kennel heter Sandra Windfeldt och bor i Gantofta,Helsingborg med man och tre barn. Hela familjen hjälps åt med  hundar och valpar, så våra hundar blir vana att hanteras av både vuxna och barn.

Jag, Sandra, har haft hundar som mitt stora intresse så länge jag kan minnas. Har alltid tagit hand och tränat grannens och vänners hundar sedan jag var liten. Fick aldrig egen hund när jag var liten, så jag fick vänta länge innan den första egna  hunden kom in i mitt liv. Det blev en pudel, rättare sagt en storpudel vid namn Tråssebergs Graceful Gloria ”Smilla”, en väldigt envis och egensinnig dam 😉  Jag hade stora planer på allt som vi skulle träna  agility, lydnad, spår mm, men denna dam tycker inte om att träna, för har man gjort det en gång så räcker det……….. Nu tränar, nej förlåt tävlar vi i rallylydnad, något som denna dam tycker räcker , för träning är bara för människan som håller i kopplet, så att hon inte gör så många fel 😉

Min dotter Alicia, ville gärna ha en egen hund eftersom pudlen bara ” tränade och tävlade med sin mamma”, och hennes val föll på sheltie. Så köpte vi Lexie till henne och jag som inte ville ha sheltie,smälte rätt snabbt när denna lilla blå dunboll kom in i familjen. Så året efter köpte vi även Lexies halvsyster Saphir, en liten tre färgad tik, som nog har varit en clown i sitt förra liv =)

Vi har aldrig ångrat att vi skaffade sheltie, vilka underbara hundar de är.

DSC_0835 

IMG_6367 IMG_6365