Bliss

Windheart’s If Only

Bliss filmer

Info:

Född: 2018-10-23

Höjd: 34 cmHälsa:

Ögon: UA 2018, 2020

HD: A

ED: UA

Fulltandad & korrekt bett
Om Bliss:

En tjej med skinn på näsan hemma men just nu lite spökeålder utanför hemmet och då är allt knasigt. Men det kommer säkert att lägga sig när damen blir vuxen.

Hon älskar att träna rallylydnad så otroligt mycket så det nästan är svårt att få henne att träna annat som jag tänkt mig. Belöningar iform av sin hålboll eller andra saker jobbar hon mer än gärna för men går lika bra med torrfoder. Då jobba är det viktigaste för henne under tiden vi tränar.

Hon älskar att bära runt på olika föremål och det hoppas jag sitter kvar i framtiden eftersom tanken är att hon ska utbildas till att arbeta i skolan tillsammans med mig när hon är vuxen.

Hon har börjat träna personspår och det tog inte många sekunder innan hon visste vad hon skulle göra. Till våren är tanken att börja med viltspår med henne och förhoppningsvis få ett godkänt anlagstest någon gång under 2020.

Det vi satsar mest på är rallylydnad då hon älskar att arbeta i positioner och man ser verkligen hur glad hon blir när det är tid för träning av rallymoment. Hon följer med mig på min utbildning till Aktiveringsinstruktör och det är så skoj att få prova på allt möjligt vi gör där. Uppletande var lite svårt första gången men när väl plinget kom i hjärnan så ville hon bara göra det fler och fler gånger.

Vid träning är hon snabb på att förstå vad som gäller och tänker gärna ut vad hon ska göra själv. Arbetsviljan och drivet är enormt vare sig det är rallylydnad eller spår. Hon älskar att träna och njuter av att få all sorts uppmärksamhet från sin familj.

Hon älskar att springa och leka själv lika mycket som med andra. Havet och vatten är en stor favorit som hon älskar att flyta runt i. Där är den ljuvaste friden om du frågar Bliss och man kan njuta till fullo.

Bliss har många roliga grejer för sig och beter sig nästan mer som en katt ibland. Det är svårt att leva med Bliss utan att älska henne. Bara av att se henne blir man sprudlande lycklig i själen.

Bliss tävlar i Rallylydnad.KURSER:

Klick och Trix 2019

Baby-Zen hos Alicia Windfeldt 2019

Valp/PRE agility 2019

Rallylydnad Nybörjarkurs, Erika Elgström Råådalens Bk 2019

Rallylydnad Fortsättning, Erika Elgström, Råådalens BK 2020


Nybörjarkurs i agility, Backes Hundhälsa och Vevi hundtrim, 2020


Fortsättningskurs agility, Backes Hundhälsa, 2021


UTBILDNING:

Aktiveringsinstruktör: spår, uppletande, rallylydnad


UTSTÄLLNINGAR:
STAMTAVLA:Pappa: C.I.B SE UCH DK UCH DK-V 2012 NORD-V 2012 PL CH RO CH Shelteam Moonboy Dancer
CEA- genetiskt fri
HD A
ED UA (0)
Fulltandad
Höjd: 37 cm
Mamma: Sheltiebeautys Peach
Ögon: Lindrig CRD
BPH MED SKOTT
HD B/C
ED UA (0)
Fulltandad
Höjd: 34,1 cm
Utbildad pedagogisk tjänstehund
Tränat/tävlat Agility klass 1, Rallylydnad
Tränar Viltspår och arbetar i skolan

Mamma till: