”Djur är magiska
Våra största och viktigaste lärare
av liv och av villkorslös kärlek”

-Alicia WindfeldtVad är Alicia Windfeldt – Zen Soul Magic ?

En magisk värld där vi möter vår hund och oss själva själsligt. För vår egen läkning och välbefinnande tillsammans med din fyrbenta livskamrat. ER resa börjar nu.

Är du intresserad av…

Själslig/personlig utveckling

Transformerande perspektiv på din hund, naturen och dig själv

Djupare relation mellan dig och din hund

Väcka din inre kraft till liv
Läs vidare vad jag har att erbjuda just nu och följ mina sociala medier för nytänkande inlägg och härliga energier för dig och din fyrbenta livskamrat


Nyheter på ingång inom kort….
Jag är ljusets budbärare

Alicia WindfeldtMer om mig och min resa…


Alla våra livsresor har så många lager. Allt jag varit med om, har fört mig hit idag. Från den lilla flickan som växte upp till att hata sig själv och speglade det i alla delar av sitt liv till att älska mig själv så pass att jag börjat kalla det för villkorslöst

Det är magiskt, det är vackert och framförallt är det en process, en resa som rör sig framåt, bakåt, åt alla håll. Den går väldigt sällan spikrakt. Sedan den första omställningen har jag haft många uppvaknande, starka insikter som för mig framåt i mig själv. Flera gånger om har jag brutit ihop för att kunna blomma ut

Det handlar inte om att nå ett slutmål, för mig handlar det om att älska, vara och läka mig själv, genom det inspirerar och sprida den visdom jag kan. Vi alla förtjänar att älska oss själva villkorslöst

Vad jag gör är att hålla space för din resa inom dig med ljus och kärlek, vare sig om du önskar öka förståelsen för din hund/djur eller vill läka dina egna sår. Med hjälp av mina events och guidningarna har du möjlighet att starta din egen resa. Finna stegen till den inre kärlek du söker och starta det liv du önskar leva. Allt börjar inom oss själva, det yttre följer med och våra hundar likaså. De är otroliga guider i livet, så länge vi vågar lita på dem och de speglingar vi ser i deras ögon

Alicia Windfeldt – Zen Soul Magic

aliciawindfeldt@gmail.com”Att mötas, att känna in, att kommunicera och förstå varandra själsligt. Med den kontakten, medvetenheten undersöker jag mig själv och min omgivning. Vi utforskar och lever i full förståelse. För mig är det vad det handlar om. Att mötas själsligt… På riktigt!

Det är inte förrän vi öppnar vår inre port och börjar lyssna på oss själva och vår hund som magi kan börja uppstå

När jag känner in mig själv och stannar upp lyser lyckan inom och utom mig. Det är då vi möts själ mot själ och upptäcker våra sanna jag. Tänk så långt vi kan gå om vi öppnar upp oss för varandra och ser vad som redan finns inom oss” – Alicia Windfeldt

Universum vill att vi ska lyckas. Vi behöver bara gör valet och följa vägen med kärlek och tillit”

– Alicia Windfeldt
Röster från fina själar jag mött

”Så tacksam att jag funnit Alicia! Hon har så mycket att ge till både människa och hund. Rekommenderar henne varmt ♡

En hälsning från Terese en deltagare på den transformerande temakvällen Läka


”Att gå för Alicia är precis som att öppna upp nya dörrar, man väcker något helt nytt till liv. Öppnar upp nya saker både hos sig själv och sin livskamrat, som blir så mycket mer än bara kärlek. Man väcker ett nytt liv tillsammans, där man blir till ett genom yoga, beröring och andning man bara samlas tillsammans och går in i varandra. Denna energin man får tillsammans i stunden är något så magiskt, för man upptäcker så mycket nytt, med den varelsen man bara älskar något otroligt. Släpp alla tankar och fokusera bara i nuet, lev och njut tillsammans det är Zen Soul Magics melodi

Hajkas och mina upplevelser av Alicias fantastiska pass ♡ ”

En hälsning från Moa & Hajka som gått Baby Zen & Relationsguidning


”Jag gick in i det här med öppna ögon och ville vifta bort tanken ”Vad blir det av detta egentligen, en del flum?”. Med min omplaceringsjycke med en del stress som ibland även provocerat mig har vi landat alldeles fantastiskt ihop! Vi ville förstå varandra och samarbeta bättre, komma närmare varandra och hitta en gemensam grej som vi kan enas om. Helt fantastiskt! Inga krav, ingen frustration eller prestation – helt rätt för oss”

En hälsning från Jessica med Tommy & Abbe som tidigare haft privata passAlicia Windfeldt har gått samtliga utbildningar

♡ ZenDog och Doga instruktör

♡ Hundtränare samt hundinstruktör

♡ Författare

♡ Konst- och fotoskolaLivsutbildningar

♡ Läka mitt inre trauma, självhat och depression

♡ Tro på mig själv

♡ Älska mig själv villkorslöst

♡ Gå in i min unika kraft och bli mitt sanna jag

För att följa min inspirerande resa och magi följ mig på mina sociala medier:

Kontakta mig via aliciawindfeldt@gmail.com

”Ljuset inom dig finns
alltid,
du blir bara förblindad
av dina rädslor”


– Alicia Windfeldt