Allt som vanligt

i varje fall med skolan och jobb.

Nu är skolor och jobb igång igen, rätt skönt faktiskt, men älskar att var hemma med barnen och hundarna hela sommaren lång ❤️ Tyvärr får min rallyträning ligga på is denna termin, för långa dagar på jobb, det är ju så att man måste ju även hinna med barnen, mannen och hemmet också ?

Eftersom jag var sugen på att börja med agility igen, så fick jag låna Saphir av Alicia, vilket jag tackar för. Kom igång bra med träningen, men sen hände en sak med mig, så nu får jag ta en time out från träningen igen, suck.

Men men så är det ibland , men skam den som ger sig, vi är snart redo för träning igen jag och Saffie ?

Men Alicia och Lexie är i full gång med träning och tävlingar, och imorgon blir det tävling i Bjuv och 4 lopp ska de springa. Phu, tur det inte är jag som ska springa 4 lopp ??

På Tisdag ska jag och sheltie flickorna iväg på spännande saker, men vad det är får ni reda på lite längre fram ?