Nya tider…

Längesedan vi skrev ett inlägg här. Livet har haft sina förändringar vilket har gjort att vi fått fokusera på annat ett tag. Kenneln har flyttat, ja hela 12 minuter inåt landet och är nu bosatt på en liten gård med stor tomt. Hundarna trivs något otroligt som gårdshundar, under hela vintern som åkern intill legat i träda har vi haft världens möjligheter med en tillfällig större område att röra oss fritt på. Mycket nytt som nu börjat landa. Det har också gjort att vi reflekterat över hur vi vill ta kenneln vidare, vad är våra planer och hur ska vi förverkliga dem. I år fyller vi 10 år, ett stort jubileum för en liten kennel, samtidigt som flytten varit har vi därför själva valt att inte ha några valpplaner. Ibland behöver både vi och hundarna landa, både för att skapa fina förutsättningar inför framtiden men också för att hitta på andra roliga ting i vardagen.

Förutom ett kennelkalas som väntar i juni har vi i helgen även BPH med kullsyskonen i Greatest Showmankullen och Emrik i födelsedagskullen. Detta ser vi fram emot! Alltid lika spännande som givande att ta del av. En del ändrar sig jämfört med vardagen, medan andra inte gör det. En del är väldigt lika såsom det var som valpar i sina reaktioner och avreaktioner, en sådan kull var Elviskullen, det var väldigt häftigt att se.

När allt ändrat sig i livet med flytt, även skada för min del som gjort att jag inte kunnat göra mycket de senaste månaderna gör att en längtar lite extra till det som sätter guldkant på livet. Längre fram hoppas jag på mer äventyr med hundarna och möjligheter att få utvecklas i våra favorit grenar. För att följa mer i vår vardag hänvisar vi er till vår instagram/facebook under windheartskennel, även Zen och Healas egna instagram zensoulmagic, där är vi skickligare på att uppdatera kontinuerligt.

Vi önskar er en fortsatt fin vår!

Lita som numera är 1 år
Hårdrockarna fyller 1 imorgon den 24 april, hurra hurra hurra!