Ferrari

AGHDI AGHDII Silvery Blu Ferrari

 

E7BE0E45-F3D3-4F0E-80BB-4922F840EAF7

 

Filmer på Ferrari

 

 

 

Info

Född: 2013-07-20
 Höjd: 34,8 cm

 

 

 

 

 

Hälsa

Ögon Ua: 2013, 2015, 2016, 2019
BPH med skott (skottfast)

 

 

 

 

 

Ferrari

Ferrari är en import hane från Estland ( Silvery Blu kennel, Ewe Höbemets) som vi Samäger med en annan kennel och har 3 parningar på honom.
 
Han bor hos Isabell, sheltiesyrran Melodie och dottern Paige i södra Skåne.  Ferrari är en liten hane med mycket bra arbetsmotor och det visar han tydligt när de tränar agility. Han har en mycket bra av och på knapp. Hemma är han som ”en gammal gubbe”, gör inte mycket väsen av sig och är lugn och harmonisk. Men så fort det är dags för träning är han taggad och har mycket krut under tassarna.
 
Han har gjort en härlig resa, från en långsam och försiktig hund på plan till en dynamit hund med mycket motor. Han har alltid haft ett bra seende för linjer och det ihop med hans ös gör att han har kommit långt ihop med Isabell. De har utvecklats till ett bra team. De tävlar i klass 3 tillsammans.

 

Till sättet har han också utvecklas, från början var han rätt så försiktig med de han inte känner, alltså sheltie lik. Men nu med mer självförtroende har han blivit en ännu tryggare individ, gladare för främlingar och en riktig mys kille även med andra än hans ägare.
 
Han har även provat på att valla får och det visade sig att han var en naturbegåvning denna lilla grabb.  Han visade en bra fokusering på jobbet och ett stort tålamod, duktig kille.

 

 

 

Agility

Klass 1:

Hopp IIIII
Agility III

 

 

Klass 2:

Hopp IIIII
Agility III

 

 

Klass 3:

Hoppcert I

 

                                                    

Kurser  

Tävlingsgrupp
Tävlingskurs klass 2-3 för Jouni, Nutrolin Arena x2
2 FitDog läger Nutrolin Arena

 

 

 

 

    Fodervärd Isabell Viebke

 

Valpbilder här 

 

 

Stamtavla:     

 

Pappa till: