Till minne av Lexie har vi kommit fram till att ha ett pris i hennes ära och anda. Priset går till den hund som har utmärkt sig under året. Som har visat prov på kämparlust, en som inte ger upp, utan tar sina motgångar med ett leende på läpparna. Priset går till en hund(med ägare) som på något vis i vardagen, tävling, träning, eller på prov har visat på utveckling. Det går till en individ som kan ha gjort en comeback ifrån en tuff situation.

Priset kan gå till en hund som gjort stora framsteg inom en gren, tagit sig ifrån en motgång och gjort det till en fördel. Det kan också gå till en hund som i livet har gjort en tapper insats, ifrån en sjukdom, räddningsinsats, stärkt upp en otrygg individ. Priset går till en hund som gjort en insats, något nästintill omöjligt. Något som bör uppmärksammas. Något som vi anser lever upp till Lexies arv ❤️

 

2018

Den som har kämpat med och mot sin kropp. Den som har haft motgång på motgång med uppehåll med ljusglimtar. Den som har gått igenom en tuff period men som fortfarande är sitt glada och spralliga jag. Som dessutom med en skada har kunnat lyckas gå ner i vikt.

Stort grattis till både Sabina och Vilja som inte har gett upp!!  🤩🎉

3D67BC68-0077-46F9-9A30-6C4D050D4C12