Smilla

2007-06-03 – 2019-10-29

RLDN Tråssebergs Graceful Gloria

Utbildad Besökshund

6092689F-D85E-45B2-9045-497D4D4BE85E

Info

Född: 2007-06-03
Höjd: 58 cm

Hälsa

HD: A

Smilla

Vad ska vi säga om Smilla? Envis, busig, gör vad hon vill, tränar sällan, tävlat i rallylydnad, super snäll……….. Ja listan kan bli lång på denna underbara pudel dam.
Smilla är vår alfa tik och är min hjälp när det gäller att fostra våra nya hundar.  Hon är min första egna hund som jag väntade länge på innan jag fick. Hade planer på att vi skulle träna många olika saker, men de planerna hade inte Smilla. För har man gjort en sak en eller två gånger så får det faktiskt räcka enligt henne. Hon började träna agility med mig, men när min kropp inte klarade av det så tog Alicia över träningen och sedan började de tävla tillsammans. Men som vi alla vet så är Smilla sin mammas hund, så hon sprang mest och kollade var jag var. Som Alicia fick kämpa med henne, duktiga Alicia som kämpade så bra med envisa Smilla. Vi insåg att Smilla bara vill tävla med sin mamma och eftersom jag inte klarar av agility,så tävlade vi rallylydnad tillsammans och vi fick RLDN.
Smilla är en fantastisk hund med alla människor man träffar. Hennes lugn smittar och hon har ett faktiskt seende för vad alla individer behöver. Så trots hennes ålder så fick Smilla bli utbildad besökshund och även hon jobba med mig i skolan. Hon älskar verkligen sitt jobb och gör en stor skillnad för de barn hon träffar. En fantastisk läromästare och första hund för familjen, trots alla envisa upptåg och hyss hon ställer till med.

KURSER:

Lydnad: valp och fortsättnings kurs
Agility: nybörjar, fortsättning, tävlingskurs
Rallylydnad: 4 dagars kurs
Prova på kurs: spår, lydnad, sök, rapport, uppletande
Freestyle: nybörjar kurs
Noosework kurs våren 2017

Stamtavla: