Zen

Windheart’s It’s Now Or Never


Zens Filmer


Info:

Född: 2019-03-22

Höjd: 40 cm
Hälsa:

Ögon ua 2019

HD A

ED uaZen

Zen är en underbar tjej med en nyfikenhet i sig. Allt är intressant och bör undersökas. Hon lever mycket upp till sitt namn, hela hon är en närvaro av harmoni, stabilitet och balans. Hon är mycket för att allt sker i hennes egna takt och tar livet med ro. Inte mycket berör henne trots sin unga ålder. Hon är en gammal själ.

Hon är lika lugn och harmonisk som hon är livlig och aktiv, när hon väl drar igång sin livliga sida är det inget som stoppar henne.

Zen vet vem hon är och vad hon vill i livet, hon är ytterst självsäker och har god självkännedom kring sig själv. Hon är en bestämd tjej och tvekar inte att tala om det är något hon inte vill. Hennes kroppsspråk är tydligt för att uttrycka sin vilja.

Hon är inte den individ som vill träna överdrivet mycket tillskillnad från alla släktingar. Hon har annat att göra i livet. Dock märker man när hon inte får det hon behöver och när hon väl får träna ger hon tusen i energi och attityd. Det finns mer än det lugna yttre hon vill visa. Zen är närvaro, närvarande i varje stund och hon tvivlar inte på att berätta när något inte är som hon vill i träning som i vardagen.

När det kommer till träning är hon inte den som älskar prestige och krav i träningen. Det är så mycket roligare att få leka fram det och bjuda på det, annars får det gärna vara. Man kan ibland få jobba lite extra för att motivera men hon besvarar det med enormt krut och hög attityd. I rallyn är hon stolt och lekfull, i noseworken är hon upprymd och systematisk, och viltspåret är hon engagerad samt fokuserad på målet.

Nose work är en stor favorit som hon älskar. Det är den gren som hon har taggat igång på och ger massa energi och arbetsvilja i. Ingeting är ivägen för henne när vi kör nosework, hon tar sig igenom det. Hon söker systematiskt och med högt intresse. Att använda nosen i stort som smått, i träning eller vardagen är något som legat nära Zen sedan dag ett. Näsan är allt som oftast i backen oavsett om det är nosarbete eller en promenad.

Aktiviteter som Zen också gillar är rallylydnad, viltspår, uppletande och trix. Hon tycker om att bjuda på olika beteenden/positioner. Godis är hennes bästa belöning, följt av lek och kamp.Kurser

Valp/PRE agilitykurs 2019

Valp Dogparkour 2019

Rallylydnad Fortsättning, Erika Elgström, Råådalens Bk 2020


Utbildning

Hundtränarutbildning 2019

  • Nosework
  • Spår (person och vilt)
  • Uppletande
  • Rallylydnad
  • Freestyle/htm


Bor på foder hos Alicia Windfeldt


Stamtavla:

Pappa: Shelteam Bob B Soxx
HD A/B
ED: UA
Ögon: UA
Fulltandad
Höjd: 36,5 cmMamma: AGHDI Windheart’s Absolut Illusion
HD: B
   ED: UA (0)
Patella: UA
Ögon: UA
BPH med skott
Saknar 2 P2
Höjd: 38,5 cm