Zen

Windheart’s It’s Now Or Never

Zens Filmer


Info:

Född: 2019-03-22

Höjd: 40 cmHälsa:

Ögon: ua 2019

HD: För ung

ED: För ung


Zen

Zen är en underbar tjej med en nyfikenhet i sig. Allt är intressant och bör undersökas. Hon lever mycket upp till sitt namn, hela hon är en närvaro av harmoni, stabilitet och balans. Hon är mycket för att allt sker i hennes egna takt och tar livet med ro. Inte mycket berör henne trots sin unga ålder. Hon är en gammal själ.

Hon är lika lugn och harmonisk som hon är livlig och aktiv, när hon väl drar igång sin livliga sida är det inget som stoppar henne. Föremålsintresset och lek är något som kommer mer och mer, det är en rolig del av vardagen.

Zen är en härlig personlighet som gärna vill ha med sig alla runt omkring sig. Hon är inte den individ som lever livet i 100 knyck, hon tycker om lugn och ro såvido hon inte är på bushumör. Därför föredrar hon också aktiviteter där hon kan välja sin energi som exempelvis nosarbeten och att ströva fritt.

Nose work är en stor favorit som hon älskar. Det är den gren som hon har taggat igång på och ger massa energi och arbetsvilja i. Ingeting är ivägen för henne när vi kör nosework, hon tar sig igenom det. Hon söker systematiskt och med högt intresse. Att använda nosen i stort som smått, i träning eller vardagen är något som legat nära Zen sedan dag ett. Näsan är allt som oftast i backen oavsett om det är nosarbete eller en promenad.

Aktiviteter som Zen också gillar är rallylydnad, viltspår, uppletande och trix. Hon tycker om att bjuda på olika beteenden/positioner. Godis är hennes bästa belöning, följt av lek och kamp.Kurser

Valp/PRE agilitykurs 2019

Valp Dogparkour 2019

Rallylydnad Fortsättning, Erika Elgström, Råådalens Bk 2020


Utbildning

Hundtränarutbildning 2019

  • Nosework
  • Spår (person och vilt)
  • Uppletande
  • Rallylydnad
  • Freestyle/htm


Bor på foder hos Alicia Windfeldt

Stamtavla:

Pappa: Shelteam Bob B Soxx
HD A/B
ED: UA
Ögon: UA
Fulltandad
Höjd: 36,5 cmMamma: AGHDI Windheart’s Absolut Illusion
HD: B
   ED: UA (0)
Patella: UA
Ögon: UA
BPH med skott
Höjd: 38,5 cm