2021 är igång

Nu har vi kommit två veckor in på detta nya året. Vi har påbörjat skola och jobb, hundarna är lika nöjda som vi med ledigheten och att nu vara tillbaka med rutiner igen. Vi fick några härliga veckor ihop med massa bus och bara vara stunder. Sådant älskar vi och ser framemot mer av det i vår och sommar, där hela flocken är samlade!

Inga löp i sikte än men vi håller er uppdaterade längs färden såklart. Det är många som är intresserade av valp från oss, vilket är super roligt! Vi känner oss hedrade av att få förfrågningar från olika håll och alla intressanta människor som kan bli en av Windheart’s familjen i framtiden. Det är dessvärre så att vi är en liten kennel med få tikar, där vi också aktivt väljer att inte så många kullar per tik. Därför kan det ta ett tag mellan varje valpkullsfödelse och att det inte alltid blir så många individer till salu. För oss är individen i första rum, i synnerhet mamman i alla stadier men såklart valparna när de är här. Vi är noggranna med att förberedda och lära känna varenda en i lugn och ro. Tikarna i aveln är i första hand våra familjemedlemmar, sedan träningskamrater och sist en del av aveln. Därför dröjer det vanligtvis mellan kullarna.

Vi vill gärna påminna om att hemsidan är bra utrustad med vad som kan komma att förväntas av er och oss under valpens liv de första veckorna och resterande år. Den uppdateras kontinuerligt när vi upptäcker vad som kan förbättras gällande informationen men här finns en hel del att kolla igenom för den som är valpspekulant. Vi rekommenderar alltid att man kollar runt och har så klart man kan för sig vad man letar efter för att matcha både rätt valp men även kennel. Ett bra verktyg att ha i beredskap för att kolla vidare på är Avelsdata som kan hjälpa en kring hälsoundersökningar, stamtavla, kullsyskon, avkommor med mera, allt för att ni ska få en så klar bild kring ert val av föräldrardjuren. Har ni några frågor kring oss och våra val av hundar så får ni gärna ställa dem per mejl så svarar vi så fort vi kan.

En god fortsättning på 2021

Lämna en kommentar