BPH med Elvis kullen och valparna snart 6 veckor

Vilken härlig sommar vi har. I tisdags var det BPH dags för Elvis kullen. Vilken dag vi fick tillsammans och vilka hundar vi har 😍

Fantastiskt att se hur mycket som var likt när de var små men även hur det stämde överens i vardagslivet för alla. Första gången vi upplever de likvärdiga som valpar som vuxna. Viktigaste för oss är att de är skottfasta, släpper ev rädslor och klarar underlag och det var inga bekymmer för dem. Tack för att ni alla var med, gjorde bph och träffade oss denna soliga dag 🥳🌞

Samtliga resultat med sammanfattning och spindeldiagram finns att se på avelsdata. Zens finner ni på hennes sida och grababrnas sammanfattningar finns även på kull sidan.

Atlaz, Burrito och Zen ❤️

De små valparna är inte så små längre. De växer och frodas. Följer med på alla vardagliga upptåg och lär sig om livet med hjälp av flocken. Mycket kroppslärdomar får de samt ljudträning har påbörjats. Det är en fröjd att få lära känna deras personligheter, vi kan väl lugnt säga att de är otroligt härliga båda två. Levnadsglad individer som gillar att uttrycka sina åsikter.

På våra sociala medier läggs det ut dagligen om valaprnas liv hos oss. Missa inte det. Ni finner vår Instagram och Facebook längre ner på sidan. Här kommer lite videos.

Valle och mormor Saffie
Valle

Lämna en kommentar