Oj, vad mycket som har hänt

sedan jag skrev sist……….

Lexie har varit rejält sjuk, inlagd på djursjukhuset i flera dagar. Igår så tog de prover via en kamera i magen och i tarmarna på henne, men det dröjer ända tills den 28/3 innan vi får svar på proverna.

Jobbigt som tusan men vi håller tummarna att det inte är något allvarligt med henne ❤

Nu till lite roligare grejor ?

Äntligen har jag börjat kursa med mina två tjejer igen, Saphir på rallylydnad och Smilla på nosework, så nu äntligen blir det hundträning för mig igen. Ska bli super roligt att gå kurser med dessa två tjejer och vem vet, kanske så provar jag och Saffie på en tävling också i rally i vår ??

Mycket nu i vår, jag har även börjat utbildning till hunduppfödare via SKK , mycket intressant och lärorikt

Så tror jag får fullt upp i vår och sommar faktiskt ??

 

Måste ju bara visa mina nya koppel som jag köpt av Lina på Paracolor

Så fina , så nu kommer jag och Saffie lysa upp på rallyträningarna och Smilla kommer att bli snyggast i byn på promenaderna ?❤

IMG_6040 IMG_6047

Lämna en kommentar