Sammanfattning 2016

img_5434

 

Året har gått så fort och ändå har vi hunnit med så mycket. Lexie hade först valpar våren 2016, sedan fick hon pyo och blev kastrerad. Lexie och jag, Alicia, hann börja träna agility innan vi insåg att det inte fungerar. Vi bestämde oss för att lägga mer spår och vi gick även en lydnadskurs i höstas.

Saphir och jag startade ”rätt” agility träning och fick en rejäl push i rätt riktning innan hon fick valpar hösten 2016.

När det gäller träning, ska jag, Alicia och Saphir kicka igång agility träningen och fortsätta där vi lämnade i augusti. Med Lexie ska rutin skaffas med att lägga spår en gång i veckan och fortsätta löpträningen som vi har påbörjat.

Jag, Sandra, ska gå nosework kurs med främst Smilla och Saphir, kanske lite Lexie. Tanken är att även starta Saphir i rallyträning och ev någon/ några tävlingar. Och får jag som jag vill så drar jag med mig Lexie och Alicia också på några tävlingar (om hon kan övervinna sina rally tävlingsnerver).

Samtidigt har sheltisarna blivit diplomerade pedagogiska tjänstehundar och Smilla besökshund.De arbetar på Högastensskolan, Helsingborg, 2 dagar i veckan med mig,Sandra, och eleverna.
Vi har haft kennelträff, träffat nya valpköpare och fått följa alla ”valpars” utvecklingar i träning och vardag under året❤️

Vi är extremt taggade inför vad 2017 kan ge oss här på kenneln. Ännu fler nöjda valpköpare, förhoppningsvis, och samtidigt om allt går som det ska kommer vår första barnbarns kull födas, vilket är extremt häftigt.

Vem vet vad som mer kommer hända… det känns som att det kommer bli ett spännande år i alla fall och vi hoppas på att få kunna följa alla inblandade i många år framöver.

Gott nytt år önskar vi på Windheart’s kennel❤️
Kram Sandra & Alicia

Lämna en kommentar