Till minne av Lexie

30.03.2012 – 18.06.2018 ❤️

Man har många viktiga relationer i sitt liv. På många olika sätt, som både hjälper och stjälper en. Ibland en mix av båda.

En av mina viktigaste relationer är min bästa vän. Lexie är inte ”bara en hund”, hon är så mycket mer än så. Hon är en bästa vän, min partner, min själsfrände, mitt allt. Den som har hjälpt mig förstå vad villkorslös kärlek är. Hon har hjälpt mig med så mycket mer här i livet som inte ord kan förklara. Men jag vet att utan henne hade jag inte funnits kvar här idag. Jag är evigt tacksam för vår relation och den kärlek vi har för varandra. Det är ren lycka att fått möta denna vackra själ och fått dela 6 år tillsammans ❤️

Vad vi är, som jag under de senare månader har upptäckt är mer kraftfullt än vad jag tidigare kunnat förstå. Hon är inte vilken själsfrände som helst, hon är min själssyster. Det band vi har, den förståelse och kärlek vi delar går bortom den synliga världen. Hon är en del av mig på ett annat plan än vad jag någonsin kunde föreställa mig. Denna insikt har gjort att jag kunnat se och förstå vår relation på ett annat sätt. Förstå våra tidigare liv ihop och fått ta del av djupare insikter och erfarenheter kring det. Vi är systrar, själssystrar och det är därför det gör extra ont att mista henne. För jag förlorar inte bara min bästa vän, min livspartner utan även en syster som vars kärlek och själ jag är en del av.

En del av mig kommer att försvinna. Trösten är att hon aldrig är långt borta. Eftersom vi har en sådan djup relation kommer vi inte vara ifrån varandra så länge. Även om vi inte kommer befinna oss i samman fysiska värld på ett tag så kommer hon alltid vara nära. Fram tills den dagen hon kommer tillbaka är det den relationen vi kommer ha.

Lexie, jag önska dig all lycka i världen och tack för allt. Jag älskar dig med allt jag har ❤️

Till dig,

mitt allt, min bästa vän, min själsfrände

Tills vi möts igen,

För alltid,

Du och jag ❤️

80FB2316-595B-43F6-9083-00F36D2DA714

 

Lämna en kommentar