Träning i vintermörkret

Träningen går och upp och ner här i Windfeldts huset. Saphir är igång satt efter valpar och tränar både fys och hjärna. Det gäller att bygga upp det som kroppen har förändrats och blivit nedsatt sedan förlossning och dräktigheten, löpning, off road promenader, dogparkour och balansboll är exempel på det ❤️

Zelda har kommit igång rejält med sin jogging med husse och det älskar hon ? Doga har också blivit en rejäl favorit! Hon är riktig mysig på yoga mattan. Full av kärlek och harmoni. Mer om det kommer i ett eget inlägg längre fram ?

Tanten Smilla är gammal och gör lite vad hon känner för även om hon glömmer ibland att hennes kropp inte orkar ❤️

Valparna de växer och växer på både insida och utsida. Mycket socialisering och introduktioner till träning och livet. De är ju trots allt bara 3 månader gamla ?

Här kommer en video på Bliss andra träningspass någonsin. Där hon får tänka helt själv ut vad hon ska göra. Hon är otroligt duktig på att klura ut vad som förväntas av henne. En smart tänkande Donna ? en lika tänkande film på Zelda också med balansbollarna. Nytt sätt för Bliss och nytt med balansboll för Zelda. Smarta vovvar vi har ?

Första gången balansboll för Bliss
Miss Zelda

Lämna en kommentar