Träningar och den stora bragden!

Mars månad redan och vi undrar hur fort dessa månader på 2020 har gått? Vansinnigt fort!

Efter att vår besvikelse har lämnat efter att det inte blev valpar i vår har vi sett det från den ljusa sidan. Nu kan vi planera in andra roligheter som tävling, träning, kennelträff och andra saker i våra liv. Det blir mer fokus på oss och våra hundar vi lever med. Vilket är skönt det också om man ska se situationen som positiv. Det finns alltid en mening för det och mer klart kommer det nog att bli framöver.

Vi har båda anmält oss till en fortsättnings rallykurs som startar i slutet av april med Bliss och Zen. Vi är så taggade på att komma igång med rallyn och hoppas att det blir en rolig vår! ??

Just nu håller vi på att utforska och ha roligt med allt som noseworken har att erbjuda. Vi alla älskar det, tvåbenta som fyrbenta. Hundarna tycker att det är vansinnigt roligt, de blir trötta och nöjda och vi människor älskar att se våra hundar älska det de arbetar med. Det är oerhört välgörande för själen att se dem arbeta med det de är skapta för, med näsan. Just därför som de blir mer tillfredsställda än med något annat som inte innefattar nosen. Det är en helt annan känsla. Under hundarna (Saphir, Bliss och Zen) hittar du filmer från några sök. Flest hittar du på instagram @windheartskennel eller @zennipower (Zen) men här nedan får ni se en…

Zen mars 2020

Vi har också fått videos från Isabell som har kommit igång med agilityn igen efter en mer lugn agility period med sporadiska träningspass. Pausen har gjort succé och det ser riktigt riktigt bra ut! Här ser du nya filmer på Ferrari och Paige och nedanför är en på Paige där de springer en klass 3 hoppbana! Härligt att se deras glädje och energi på banan ?

Vi har även fått höra att Atlaz, som snart är året, har börjat på sin första grundkurs i agility med sin Jonna. De har super skoj ihop, mycket energi på lille mannen, och de har kommit långt på kort tid ?

Hajka går också på grundkurs i agility med Moa. Hon är racer snabb och verkar lovande på banan. Hajka har lätt för att gå upp i varv i livet men på agility banan är hon märkligt nog lugn och mer fokuserad. Hon tycker mest om de svåra grejerna på banan och väljer svårare vägar för sig själv. Det blir nog inte svårt i deras träning längre fram. Härligt att dessutom hör att de har roligt ihop ?

Ni har väl inte missat? Den stora bragden? Frazze har tagit titeln RLD A!! Vårt krigarekipage Ann och Frazze vann en bana och fick suveräna poäng på båda banorna, 94 och 83 poäng. Vilken resa de har gjort och som de har kämpat. Herr Frazze är ingen lätt hund i träning men han ger alltid allt och de har kommit så långt med varandra. Världens största grattis från oss! ??

RLD N RLD F RLD A LD Startklass Windheart’s Fresno of Cali ❤️

Hoppas ni får en fortsatt fin vår! Håll utkik på hemsidan och våra sociala medier för att följa oss alla i vardagen ??

Lämna en kommentar