Alicia på äventyr

Wow vilka dagar!!! Kom hem i torsdags natt ifrån Stockholm och startskottet på min utbildning för att bli instruktör inom Doga och DogZen. Är helt lyrisk över och exalterad över att djupdyka inom detta ämne vars viktigaste punkt är närvaro med hunden och fördjupa sin relation med sig själv och sin hund. Det känns i hela kroppen att jag är på rätt spår, ville inte riktigt lämna, vill bara lära mig mer suga åt all inspiration och energi som en svamp.

Introduktionen innebar grund/intro inom yoga, Doga övningar, tellington touch, akupressur och meditation. Det är verkligen magisk hur en utbildning kan ge en fördjupad relation till sin hund, sig själv och samtidigt ge en verktyg att kunna hjälpa andra att uppnå samma sak. Vet inte hur mycket jag kan avslöja, dagarna var fullspäckade och jag var fullt i nuet. Jag var i en dimma och bubbla de dagarna, fullständigt i kontakt med vad som skedde där och då. Det hela bygger på ett kreativt och holistiskt sätt att förhålla sig till sin hundträning och samvaro med hunden. Jag älskar det, oftast är jag ute och snurrar för mycket och det var magiskt att kunna gotta ner sig i sina favorit ämnen. Älskar hur det handlar om friskvård, självförtroende och självförverkligande.

Ser framemot att lära mig mer för att sedan sprida massa kunskap vidare. Just nu är jag så ivrig att prova, nästan lite för energisk. Får landa en stund innan jag kör igång. Ett lugnt djupt andetag…. 1…2…3… nu ska vi känna, intuitivt, röra och sprida kärlek mellan hund och ägare. Jag startar med mig själv…. och Zelda

Update: hundarna har fått prova lite allt möjligt och vad spännande att se vad dem gillar. En hel del olika övningar föll dem i smaken och olika tryck eller rörelser inom tellingtonen var olika mycket uppskattade. Vi fick en hel mysig eftermiddag med stämningsfull musik, levande ljus och lugn. I harmoni utforskade vi allt. Testade oss fram. Så skönt och spännande sätt att lära känna varandra på. Mamma fick också vara försökskanin och jag inser hur mycket jag älskar det här och alltid har gjort. Jag har bara gått in på andra spår och glömt det som mina händer är födda till att göra. Akupressur är en ny kärlek och ser framemot att utveckla det mer ihop med massagen/T.T.(tellington touch)

// Alicia

DC77E70F-F4EE-47C9-8195-622694023A7D

Lämna en kommentar