En ny stjärna har tänts på himlen

Vi är i chock och i sorg 💔💔💔

I söndags förmiddag skriker Yinny till som när hon tidigare har fastnat i kompostgallert. Efter andra skriket kastar jag, Alicia, mig ut som är själv hemma med alla (med hög feber). Yin har kissat på sig, tagit sig en kort bit, ligger i en hög förlamad. Hon skriker, jag trycker finger ner i svalget, ingenting finns där. Hon kan inte stå på bena. Vi alla puttar på henne, de vuxna, som valpar som jag själv. Paniken stiger, har mamma i luren, ger HLR, hjärtmassage, blåser luft i henne men hon är redan borta, en halv minut senare, knallfall… Jag fortsätter ett bra tag, mellan gråt och feberyra, men inget finns att göra.

När vi får tag på djursjukhuset, finns inget att göra mer än att lämna in för kremering. Troligtvis tippar de på att hon fått en stroke eller att något brustit i henne.

Yin har varit pigg, lekfull och sitt vanliga livliga jag hela tiden fram till sista stund. Alla valparna, Zen och Saffie tog hand om henne in i det sista. Tvättade henne även när hon var borta.

Vi är i sorg och chock över allt som hänt och kommer behöva lite tid för att smälta allt. Till alla er valpspekulanter som ska komma på besök och även till er som hört av er om intresse av en hane, vi kommer återkomma men det kanske tar någon dag till innan vi gör det.

Tack Yin för att du förgyllde våra liv denna korta stund. Vi finner inga ord som kan förklara vad som hänt.

Sov gott Yin ❤️
2022-02-13 – 2022-03-27

Vi kommer alltid minnas dig med kärlek i våra hjärtan ❤️

Lämna en kommentar