Livet rullar på i windhearts familjen

En liten update så här i början av året. Sandra avslutade sin utbildning till att bli aktiveringsinstruktör i helgen. Snyggt jobbat! Helgen var rolig med spår på alla håll och kanter. Bliss som var med flest dagar var otroligt duktig för att för första gången spåra vilt. Det går undan i hennes spår att hon behöver utmanas mer. Ledaren ansåg också att hon inte behöver mycket mer träning för att testa ett anlagsspår. Bra jobbat Bliss som tycker det här med spår är hel festligt. Det är dessutom den enda aktiviteten som verkligen tröttar ut henne rejält en liten stund längre och det säger inte lite för Bliss har energi för 10!

Bliss och skanken

Burrito har dessutom hittat sitt nya hemma hos Kaisa Jokikokko i Perstorp. Han trivs bra med sin nya flock där tanken är att de kommer fortsätta träna agility och även lydnad. Vi önskar er stort lycka till och välkommen till Windhearts familjen.

Zen dansar

Zen och Alicia bor hemma igen och har börjat komma in i det. De har just nu lite paus och mest leker ihop och små träningar efter en extremt intensiv höst med träning konstant. Tanken är att de ska fortsätta med det de tycker är roligt. Zens favoriter är något som innefattar nosarbete men även trix och positionsarbete är rätt roligt.

Under våren är tanken att en del av kenneln ska komma ut på rallytävlingar och göra anlagsprov i viltspår. Vi har många drömmar och vill främst ha roligt ihop. Känns det som att hundarna vill och har drivet till det så kommer ni nog att se en hel del av oss ute på banorna i vår. Tanken är också att vi ska besöka en och annan utställning med våra unga små.

Just nu styrker vi oss med fysträning, vila, långpromenader, små aktiveringar och härliga spår i vinter tid.

Ha en underbar dag och titta snart in hos oss igen…. vem vet när Paige börjar löpa….

Paige

Lämna en kommentar