Paige

RLD N RLD F AGHDI AGHDII Windheart’s B’Charmed Orb Out Paige

 

 

 

Filmer Paige 

 

 

 

Info

FÖDD: 2016-03-05
Höjd: ca 33,8 cm

 

 

 

Hälsa

ÖGON UA: 2016, 2019
Fulltandad
BPH med Skott (skottfast)
HD B/C
ED UA

 

 

 

 
Paige

 

Paige är dotter till vår Lexie och Ferrari. Hon har ärvt sina föräldrars bästa egenskaper, dvs hon har en super bra ” på och av knapp” och ett underbart temprament. Hon är en orädd, självständig tjej som är mycket nyfiken på vad världen har att visa.
 

 

Paige är en kelgris både hemma och borta. Hon är människosökande och har en förmåga att charma in sig hos de flesta runt omkring sig med sin enorma kärlek och tillgivenhet. En riktig social butterfly och lyckopiller. Hon är en nyfiken och framåt individ i det mesta och kräver inte en ”hårdare” tillsägelse, för hon vill alltid vara till lags och vara med.
 

 

Hon är en trygg, lugn och arbetsvillig individ och är en härlig mix av sina föräldrar, både med fart och förmåga att kunna se linjer. Hon är lika lugn och mysig som hon är kraftfullt tävlingslysten i sin personlighet. En motgång i träningen gör inte att hon ger upp utan det ser hon som en utmaning och kör på tills hon klarar uppgiften. På hemmaplan är hon en riktig knähund och myshund men på träning är det alltid fullt ös medvetslös som gäller oavsett aktivitet.
 
 

 

Paige tränar och tävlar i agility klass 1 och hoppklass 3. Hon har även börjat träna väldigt aktivt med rallylydnad som hon älskar. Paige är följsam och ger alltid 100 % i alla moment. Hon är väldigt snabblärd och vill vara med på rallybanan. De har debuterat i rally och det resulterade i ett kvalificerat resultat och ett supersnyggt lopp på banan!

 

 

 

 

Agility

Klass 1:

Hopp IIIII
Agility I

 

Klass 2:

Hopp IIIIII

 

Klass 3

Hopp cert IRallylydnad:

RLDN: III

RLDF: IIII

 Kurser

PRE AGILITY
Nybörjare agility
Fortsättning del 1 och 2
Avancerad Agility

Fortsättningskurs Rallylydnad 

 Utbildning

Hundtränarutbildning

– rallylydnad, spår, nosework, trix
SÅLD MED BIBEHÅLLEN AVELSRÄTT(HALVFODER) TILL ISABELL VIEBKE

 

 

 

Stamtavla:

 

72494161-EDBF-40C2-83C5-DA877B80293D

 

Pappa: AGHDI AGHDII Silvery Blu Ferrari
Ögon: UA
HD A
ED UA
BPH MED SKOTT
Fulltandad
Höjd: 34,8 cm

Mamma: Sheltiebeautys Estelle
Ögon: UA
BPH MED SKOTT
Fulltandad
Höjd: 39-40 cm
Utbildad pedagogisk tjänstehund