Tid för förändring närmar sig…

Mycket händer här hos oss… Det är tid för stora förändringar på många olika plan. Viljas förlossning närmar sig och Mackie är numera parad. Våra valpar från Descendantskullen är 5 månader och är en handfull. Mycket bus och galenskap med gänget. Zelda genomgår stora förändringar i sitt liv. Vi håller alla tummarna för att hon kan få det liv hon förtjänar. Hon är en riktig kärleksfull kämpe som vi älskar så mycket. Saffie håller på att komma igång med både kropp och knopp efter valparna men det är rätt tufft när maaaaaat är livet…!!! Tant Smilla tuffar på och kämpar sig igenom vardagen. Hennes kropp och knopp hänger inte riktigt med alltid men vi håller tummarna för att hon känner för att stanna kvar hos oss ett tag till?

Vilja är nu på dygn 56, alltså inte många dagar kvar innan vi får se vad som bor där inne! ? De första kickarna kände vi igår. De har party där inne. Elvis kullen rockar loss ?

Dygn 55 ?

Mackie valde alltså en trefärgad grabb. Inte direkt till vår stora förvåning även om vi hade hoppats på vår första sobel kull. Killen är dock fantastisk så vi tror på energiska och tuffa valpar efter dessa två. Mackie är som en mix av både Saffie och mamma Lexie. Det betyder att där är mycket energipå träning, full fart framåt och bestämdhet i livet. Små tecken har vi fått höra som mer kelen än vanligt. Än är det en bit kvar men ultraljud är bokat. Först ser vi framemot att möta Evlis kullen sedan blickar vi mot nya möjligheter i svarta faror…

Vilken vår! Så här mycket valpar har vi aldrig haft under så kort tid. Men någon mening är det att det har blivit så här och det ska bli spännande att se vad det är.

Vi ska få de första hemmafödda barnbarnen!! ?

Lämna en kommentar