Äntligen tillbaka!

Tredje gången gillt utan att kunna komma in på hemsidan ? men nu äntligen är vi tillbaka. Successivt uppdateras allt på hemsidan. Redan nu finns lite nytt som att Zen och Burrito har en egen sida.

De flesta av er följer säkert oss på våra sociala medier och har hängt med på Windheart’s livet. Men vi kör en liten kort recap på allt som hänt sedan i maj.

I juni månad tävlade den första Windheart’s hunden på agility SM. Phoebe och Nadine debuterade och vi var med på hela deras resa på plats i Klippan. Den mest häftigaste helgen någonsin med spänning och känslor. Nadine och Phoebe går in och tar brons medalj på sin SM debut och vi kan inte vara mer stolta. Vilken upplevelse och bragd! ?

Under sommaren gick Sandra och Moa på rallylydnads kurs med systrarna Bliss och Hajka. De har även 10 månader gamla debuterat på tävlingsbanorna för miljöträning och det var en upplevelse värd att fira för dem alla.

Vi har haft kennelträff med windhearts race, Tipspromenad, aktiveringsbana och Doga. Priser utdelades som traditionsenligt och mycket mingel och härliga Windheart’s upptåg. En underbar dag som ni snart kan läs aom på hemsidan ❤️

Zen och Alicia har flyttat till Tranås för att gå hundtränarutbildning. De lär sig massor om allt möjligt kring hundträning och olika grenar. En upplevelse i sig. De bor dessutom med Paige och Ferrari som också går på skolan.

Paige löpte tyvärr tidigt och kommer därför inte bli parad förrän till nästa löp. Vi har en hel del intressenter på denna kull och har därför uppehåll från fler för tillfället. Härligt att många är intresserade av en hund från oss och underbara kelgoa charmiga och krut tjejen Paige ?

Trevlig läsning och håll koll på hemisdan för fler uppdateringar och äventyr ?

Zen i Tranås
Kennelträffen 2019

Lämna en kommentar