Elvis 8 veckor

Dagen med det stora D:et var i fredags. 8 veckors dagen! Atlaz(Shooky) har flyttat till en underbar familj, Zen stannar inom kenneln och får snart en egen sida och Burre är kvar ett tag till innan han också åker på förhoppningsvis foder! Bilder på deras 8 veckors dag coh deras familjer finns på deras respektive sidor under Elvis kullen ?

Denna här kullen och kombinationen har varit extremt lyckad. Super trevliga och stabila valpar. Mycket GO och driv i dem samtidigt som där finns mycket kel och mys. En härlig skara som vi är mer än nöjda över.

Här nedanför kommer lite filmer på deras sista aktiveringsbana dagen innan 8 veckors dagen. Mycket spännande saker, prassel, mjukt, allt möjligt för att upptäcka och jobba för sin mat! Vill ni ser mer av detta? Följ oss på våra sociala medier på Facebook och/eller Instagram där kommer allt upp i mer realtid och mycket mer än vad ni ser här. Allt finner ni längst ner på sidan ?

Vi ser framemot att följa Elvis kullen i livet och hoppas på att de växer och utvecklas till fantastiska individer. Nu börjar det stora livet ?

Efter denna kullen lämnar härliga Vilja vår avel. Det har varit alldeles speciellt att ha haft Vilja här hos oss denna våren. Vår första fodertik som fått valpar och våra första hemmafödda barnbarn. Hon är en mysig och ösig hund, så som vi älskar det. Hon har varit rolig att dela vardagen med och fått lära känna på djupet. På samma gång har hon levererat fantastiska små valpar som kommer föra kenneln framåt. Förhoppningsvis kanske 2 av dem ska kunna gå i avel… Tack för denna tiden och lycka till Vilja med Sabina i spetsen ❤️?

Lämna en kommentar