Elvis röntgade

Nu är killarna i Elvis kullen röntgade. Det här är resultatet. Återigen stort tack för att ni röntgar och att ni tar hand om era killar på bästa vis

💗

Killarna är de första individerna på Lexie linjen som fått ED fel som dessförinnan har varit felfri. Vad vi tänker göra eller inte göra med vår fortsatt tilltänkta avel på syster Zen(HD A, ED UA) kan vi inte besvara just nu.

Vi är oerhört noggranna med vårt val av kombinationer och följer släkterna på nära håll. Därför är det extra sorgligt att det uppkommit nu när röntgen är en storprioritet för oss.

Vi vill även passa på att uppmana er som fortsätter avla på vår linje att ha detta i åtanke när ni väljer hanar med ED och HD. Tillsammans gör vi skillnad för våra hundar oavsett om vi är ansvarsfulla uppfödare eller dedikerade valpköpare.

Därför är det förutom arvsdelen viktigt för er valpköpare och oss kennelägare att vara noggranna med våra hundar innan de är färdigväxta. Därför rekommenderar vi inte agilityträning flera dagar i veckan, hoppa ner/upp på super höga saker(tänk på landningar) eller milslånga promenader. Allt med måtta och sunt förnuft för deras egen hälsa.

Allt gott, Windheart’s kennel

Lämna en kommentar