En ny stjärna har tänts på himlen ✨

2017-06-16 ? 2020-03-19

Zelda, ditt namn betyder ”Kvinnlig krigare” och precis så har du fått vara ditt korta liv, en stark krigare ?
Du har krigat för att förstå varför du inte är som alla andra hundar, varför du inte förstått vad hundar menar när ni ses.
Du har kämpat, vi har kämpat tillsammans men nu slipper du kämpa mer min lilla älskade krigare.

Nu förstår du allt och kan leka med Drottning Smilla och Lexie på de evigt gröna ängarna utan att hamna i konflikt eller inte förstå vad de menar ?????

Tack för allt du lärt mig på denna korta tid min älskade Zelda ?

Jag har blivit en bättre och mer förstående hundägare och hundtränare tack vare dina svårigheter och din positiva attityd till livet fastän du haft det så svårt. Men du har gett mig så mycket, tårar av glädje och förtvivlan, glada skratt av alla dina busig upptåg, så mycket värme och healing när du lagt ditt underbara huvud i mitt knä?

Så stort tack min fina fina krulliga vän ???

Sov i frid älskade Zelda ?

Jag har valt att ta bort Zelda då hon har en hjärnskada (vilken hjärnskada det är kommer jag ej att ta reda på då jag vill att min älskade Zelda äntligen ska få frid ?) och aldrig kan bli bra. Så för att slippa lida av sin skada så får hon komma till ro och slippa lida för att hon inte är som alla andra.

Fick veta (visste innerst inne ?) att du ej är aggressiv, ja du låter mycket men ditt hjärta och sinne är av guld ?
Det betydde så mycket att få detta bekräftat för mig.

Zelda, ditt namn fick du när jag tittade i en reklam från Arken Zoo, då fick jag till mig namnet Zelda i huvudet.
Ditt namn betyder förutom ”Kvinnlig krigare” även ”Tur” och det är det för dig och mig som fick varandra ?
Jag vet att jag gör rätt men det känns ändå så svårt då hon är så ung ??

Zelda finns nu under I våra hjärtan, hon kommer även finnas kvar under Storpudel på Våra hundar: Zelda

Lämna en kommentar