Kennel och matcha rätt valp

Som det ser ut i nuläget kommer tiken och en hane att stanna inom kenneln. Vi letar för närvarande inte efter fodervärdar.


Valparna som ligger i lådan är bara några dygn gamla och vi kan bara se hur de ser ut just nu. Vi har ingen aning om personlighet eller hälsa för den delen. Vi hoppas på att de kan passa kenneln och föra oss vidare in i framtiden med härliga personligheter.
Det är också därför vi inte säger att en valp passar just dig när de är några dygn gamla för att vi kan inte veta vem dem är, om de passar dig eller någon annan. Vi önskar att alla ska få den bästa förutsättning för ett magiskt liv tillsammans, både hund och människa. Därför matchar vi ihop dig med din livskamrat när vi kan börja ana vilka individer vi har i lådan och de brukar vi kunna göra när valparna är 5-6 veckor gamla. Då talar vi om för dig som valpspekulant om där finns någon som passar just dig.


Vi har ett par härliga spekulanter som har varit här och gjort intervju som vi hoppas på kan hitta sin perfekta match hos oss i vår. Sedan har vi ett gäng intresserade och intressanta människor som kan komma vidare i processen när de gjort intervju och träffat oss.


Om en vecka vet vi om Mackie är dräktig och det hoppas vi innerligt på, för där lär nog komma valpar med fart och härlig attityd fastän de bara blir trefärgade. Färgen är inte valpen och systrarna Absolut har många likheter även om de har olika färger ??

Lämna en kommentar