Viljas valpar är här!!!

I natt kom dem, våra tre blåa Elvis valpar. Vilken fantastiskt fin förlossning det var. Allt har gått otroligt bra! Vilja har har varit helt enastående hittills. Hon var lite små orolig innan 12 slaget men det lugnade sig bara hon fick komma ut. Inget allvarligt hässjande. Hon somnade till vid 1 i natt och då tänkte vi skönt vi slumrar till en stund. Vi vaknade sedan av ett tjut vid 3.14. Då hade tiken kommit och låg där och skrek med hinnorna på! Vilja hade gjort allt själv. Så stolt vi är över henne ?

Det blev allt som allt 3 stycken, en tik och två hanar. Alla blåa ?

Valpningen från att första kom ut till sista varade i lite över en timme. En snabb och plötslig förlossning efter våra senaste långdragna och katastrof förlossningar. Så himla skönt och fantastiskt att få vara med om. Så mysigt och vackert det kan vara ❤️

Nu mår alla bra i valplådan. Mamma och barn kan inte ha det bättre. Nu håller vi tummarna att de växer upp fint och mår bra hela vägen.

Kullens sida kommer upp antingen imorgon eller på söndag. Nu ska vi vila och njuta av myset. Och imorgon väntar en alldeles speciell dag också… Håll koll på våra sociala medier, Facebook och Instagram, där även valparnas bilder kommer upp först ?

Ikväll skålar vi för er, Vilja och Elvis kullen ??

Tiken ?
Hane 1, suddigaste mannen ??
Hane 2 ?
Finaste Vilja med sina trillingar ?

Lämna en kommentar