Våra planer 2021

 

Tidigast valpar till våren!

 

 

 

Alla parningar sker i enighet med hur tiken och hanen kompletterar varandra, så väl som det yttre som inre, utseende, hälsa och personlighet.

 

 

 

Mer om hanen och själva kombinationen kommer när vi har en konstaterad dräktighet.

 

 

 

 

Klicka för att läsa bland annat om vårt tänk kring valpar, vad de kräver och vad de får uppleva under sina 8 veckor hos oss:Våren 2021

Vi planerar för ett sista försök till valpar efter goa Paige till våren…

VALPARNA EFTER PAIGE KOMMER ATT KRÄVA AKTIVA HEM MED TRÄNING FLERA DAGAR I VECKAN. Vi önskar således familjer som önskar en ny träningskamrat inom olika hundsporter då dessa valpar kommer kräva detta för att må bra.

Mer om kombinationen kommer vid en konstaterad dräktighet men vi kan avslöja nu att det vi tror på är arbetsmyror med mycket tryck under tassarna och arbetsvilja 💥
Våren/Sommaren 2021

Vi planerar att para Bliss om hon är mogen för det tidigast våren 2021 när hon är 2,5 år. Bliss är full av energi och har alltid nära bus på gång. Hon ger 110 % i energi och arbetsvilja i träning och kräver aktivering/träning flera dagar i veckan för att må bra. Söker du en rolig träningskamrat med racer energi och lycka? Håll koll på Bliss under våren 2021!