Våra planer

Våren 2019

Alla parningar sker i enighet med hur tiken och hanen kompletterar varandra, så väl som det yttre som inre, utseende, hälsa och personlighet.

Mer om hanen och själva kombinationen kommer när vi har en konstaterad dräktighet.

Vilja väntar valpar! Scrolla för att läsa mer om de förväntade valparna 

Mackie är nu också parad! Scrolla för att läsa om den förhoppningsvis väntade valpkullen

Klicka för att läsa om vårt tänk kring valpar:


Det här är kombinationen vi väntar 💕

Shelteam Bob B Soxx ”Olsson”
Född: 2017-06-20
Ögon: UA
HD A/B
ED: UA
Höjd: 36,5 cm
Fulltandad
Ägare: Lotta Jidegren, Shelteam kennel

Våra ord om Olsson:
Han är en gosig och charmigt härlig kille med tryck under tassarna. Motor, snabb och smidig och samtidigt lugn och trevlig. Olssons lugn och glädje sprider sig till en. Med sin kärleksfulla och lugna men samtidigt spralliga energi vann han våra hjärtan inklusive Viljas.

AGHDI Windheart’s Absolut Illusion ”Vilja”
Född: 2014-03-23
Ögon: UA
HD: B
ED: UA
Patella: UA
BPH med skott
Höjd: 38,5 cm
Tänder: Fattas 2 P2 (hos veterinär 19/2-19)
Tävlar i hopp 3, agility 2
VG på utställning

Några korta ord om Vilja:
Hon är en sprallig, glad tjej med mycket arbetsvilja och följsamhet. Full fart framåt. Mycket energi och tryck under tassarna. Vilja är social och har en stark grundtrygghet. Hennes energi sprider lycka och glädje vart hon än går. Nyfiken och skön att ha med sig. En omhändertagande och kärleksfull flicka.

Vad vi förväntar oss av kombinationen:
Spralliga, härliga valpar med mycket tryck och attityd under tassarna! Det kommer finnas gott om krut och arbetsvilja. Dessa valpar kommer därför kräva en hel del aktiveringar i veckan för att må bra. Lämpar sig därför inte som sällskapshundar med 2 promenader om dagen.

Valparna förväntas bli trygga och mysiga individer med både lugn och motor i sig, av och på knapp. De lämpar sig till att få arbeta med aktiveringar/sporter för att få utlopp för sin energi och glädje, så som lydnad, agility, spår, rallylydnad, freestyle osv.
Letar du efter en rolig träningskamrat med mycket attityd är det här något för dig. Rekommenderas inte till barn eller tidig tonåring som egen hund då de är mycket vassa vid träning.


Vår/Sommar

Mackie är nu parad ❤

I denna kombination förväntar vi oss att få härliga arbetsvilliga hundar med mycket GO och attityd i! Dessa individer kommer att kräva att få arbeta för att må bra som familjehundar.

Hon valde en trefärgad kille som är världens gosigaste, tryggaste och socialaste grabb som finns. Mer om honom kommer vid kontstaterad dräktighet. Väntar Mackie smått förväntas dessa valpar få en massa motor, attityd och bestämdhet som heter duga. En rolig och utmanande träningskompis 💖

Valpar i denna kombination kommer enbart kunna bli trefärgde

Dessa valpar säljs inte som rena sällskapshundar då dem kräver att bli aktiverade för att må bra.