Sommarens äventyr

Iris ♡

Vi har haft en fantastiskt fin sommar, njutit vid havet, tävling och fördjupat våra relationer med alla våra hundar.

Den började med att Storpudel valpen Iris flyttade till oss, en lycklig översvallande men lugn tjej med ett oändligt stort hjärta. Hon har tagit sig rakt in i flocken som om hon alltid bott här

Vi har hållit oss aktiva och första helgen i augusti var vi på usm. Jag(Alicia) och Bliss, Moa, Hajka och Bliss och Kaisa med Burrito var på plats från kenneln.

Kaisa och Burrito tog guldmedalj i agility klass 2 large!! Moa gjorde nydebut i rallylydnad med Hajka och Bliss. Med Hajen tog dem ett godkänt på 70 poäng och Bliss fick ihop 63 poäng då hon inte ville ligga ner under tävlingsdagen. Stort grattis till er!! Vilken ynnest att få se er tillsammans, samspelta och grymt duktiga på plan i era grenar.

För egen del debuterade vi i HtM och Agility. I heelworken tog vi usm silver med 24,2 poäng och uppflytt. I agility blev det två disk men otroligt många fina bitar och personliga vinster.

Vi är alla oerhört nöjda efter helgen och taggade på mer. Vilka prestationer av oss alla!

Kaisa och Burrto USM Guldmedalj i agility klass 2
Alicia och Bliss USM Silver HtM klass 1
Moa och Hajka kvalificerat resultat Rally nybörjare, Bliss, Heala och Alicia

Till hösten blir det mer tävling för vår del och även mer träning inom våra grenar. Vi ser fram emot att utvecklas mer och ha roligt tillsammans!

Heala var med två dagar av tre på tävlingen och visade prov på hur miljöstark och trygg hon är likaså villig till både passivitet som träning ♡

Lämna en kommentar