Höstens tema

Vi säger det alltid men visst har det gått så otroligt fort den senaste tiden?

Hösten har varit fin för oss, vi och hundarna har aktiverat oss tillsammans på olika vis.

Saffie fick börja jobba igen med sina barn i skolan, en lycka för henne som trivs med sitt livskall. Tyvärr har hon fått lite skador på sin åldrande kropp som behövt paus och underhåll. Vi är dock väldigt lyckliga över att kunna säga att det går mot bättringsvägen för henne igen. Hon ska få simma och jobba upp sin kropp i vinter så håller vi tummarna för att hon kan återgå till skolan på sitt vis lite längre fram. Det märks att hon börjar bli äldre och Sandra har börjat tänka på pension, än är vi inte där, men hennes uppgifter kan behövas justeras för att matcha hennes energi och kropp. Hon blir trots allt 10 nästa år.

Bliss har verkligen fått komma igång med agilityn. Sandra insåg snabbt att hennes kropp inte kan när det blir för mycket byten och spring, så nu har jag(Alicia) och Bliss fått börja hitta varandra. En kurs och mycket roligheter har det blivit sedan i somras och jag måste säga att hon är helt fantastiska att springa agility med. Ger allt till 190 % både i fokus, självständighet, driv och följsamhet. Vi har så otroligt roligt tillsammans, det känns som en fest på banan! Ser fram emot att utvecklas tillsammans. I vinter tänkte vi leka vidare lite, komma igång mer med RC och slalom men även ta en del vila för nya tag vid utesäsongen. Bliss och Sandra har även kursat i Nose Work. Väldigt roligt att se med tanke på att Bliss knappt kan doften. Som hon trots allt hittar utmärkt med tydliga markeringar. Att jobba är livet och är den bästa belöningen av allt enligt bossen!

Zen har också gått samma kurs i Nose Work och det var intressant och lärorikt! Nya miljöer och mer tankesätt kring grenen. Vi har mest tagit det lugnt och njutit av tillvaron med vad vi än velat hitta på. Lite agility har det blivit och jag måste säga det att sist bjöd hon på eget driv framåt och fint hindersug. Att backa och ha tillit till varandra gör gott. Hon är magisk att leka med vad vi än pysslar med. När hon vill ger hon så mycket arbetsvilja att det rinner över. Sa jag explosiv? Älskar känslan vi har tillsammans. Än har vi inget löp på fröken men den som väntar på något gott….

Även Hajka har fått komma igång med en del agility hon också, mycket energi att få ihop efter en lång paus efter kastrationen. Dessutom har hon gjort strålande förbättringar gällande bilar. Så länge hon får en uppgift klarar hon av det med bravur! Ett och annat spår har hon också fått. Vi ska heller inte förglömma att hon blivit storasyster till en tvåbent flicka vid namn Wera. Det är nog alla våra små flickors stora kärlek. Det värmer hjärtat att se dem tillsammans.

Snart väntar års resumén och i den får ni också höra våra spännande planer inför nästa år

I jul väntar främst mys i familjen, men även en del fys, aktiveringar men säkert också något agility pass, spår eller uppletande

Vi hoppas ni har haft en skön höst och ser fram emot lite härliga tider under jul och det nya året!

Ni har säkert inte missat vår nya sida under menyn? Zen Soul Magic, in och läs för att ta del av vad jag har att erbjuda för dig och din hunds relation och liv

Vi önskar er allt gott

Ta vara på er så hörs vi antingen här, via sociala medier eller på annat vis

Kram Windheart’s familjen

Bliss & Zen i fullt bus

Lämna en kommentar